Kirjavinkki: Retkeily ja keräily – Jokamiehenoikeuksien käyttöopas on luonnossaliikkujan raamattu

Postaus sisältää mainoslinkkejä, ne on merkattu * -merkillä. Ostamalla linkin kautta sinulle ei koidu lisäkuluja, mutta minä saan pienen komission.

Jos minun pitäisi suositella aloittelevalle retkeilijälle yhtä kirjaa, olisi se tämä. Kati Soinisen ja Merja Turusen Retkeily ja keräily -kirja kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää jokamiehenoikeuksista, luonnossa liikkumisesta kaikkina vuodenaikoina, sekä luonnonantimien keräämisestä.

Olen itse omistanut tämän opuksen jo vuosia. Käytän edelleenkin siitä löytyvää pakkauslistaa apuna, kun olen lähdössä vaellukselle. Keräilyosiosta olen opetellut uusia villiyrttejä ja sieniä. Kirjasta löytyvää vuohenputki-fetapiirakkaohjetta kannattaa muuten ehdottomasti kokeilla!

Löytyypä kirjasta kuva myös minusta melaa heiluttamassa, sekä muutama ottamani valokuva. Lisäksi kirjan kirjoittajat ovat mielettömän hyviä tyyppejä! Sinänsä tämä on minulle aika riskimainos, sillä tämän kirjan luettuasi tiedät niin paljon, ettei sinun ehkä tarvitse seurata tätä blogia enää.

Kirja on melko paksu ja huomasin, että se on tällä hetkellä Adlibriksessä tarjolla älyttömään, alle kymmenen euron hintaan. Nyt jos koskaan kannattaa siis tarttua tilaisuuteen ja tilata tämä sinunkin kirjahyllyysi!

* https://adtr.co/pJXF6P


Lue kirjan arvostelu Retkipaikka -sivustolta.Kuvat: Kati Soininen

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s