Yksi reppu retkelle, matkalle ja kaupungille: kokemuksia Aevor Travel pack -repusta vuoden käytön jälkeen

Postaus sisältää mainoslinkkejä, ne on merkattu * -merkillä. Ostamalla linkin kautta sinulle ei koidu lisäkuluja, mutta minä saan pienen komission. Suuret kiitokset Lähtisitkö? -blogin tukemisesta!

Repun olen ostanut omilla rahoillani ja suosittelen vain tuotteita, joihin olen aidosti tyytyväinen.

Kun uskollinen vanha kangasreppuni alkoi vuosi sitten hajota käsiin, oli viimein aika tehdä sijoitus, jota olin viivytellyt kauan: suurikokoinen päiväretkireppu.

Miksi päädyin juuri Aevoriin?

Valokuvaava retkeilijä tarvitsee repun, johon sopii eväiden ja muiden varusteiden lisäksi myös kameravarusteita, joten tavallinen 15 litran reppu ei riitä mihinkään. Ajattelin, että tarvitsen noin kolmenkymmenen litran repun ja olinkin semmoisia jo tiiraillut vaivihkaa kaupoissa käydessäni, mutta kaikki tuntuivat jotenkin joko liian rumilta, tai kalliilta.

Sitten löysin Weekendbeen valikoimasta Aevor -reput ja ihastuin niihin heti. Itselleni valitsin *Travel pack -mallin. Tuossapa olikin reppu, joka sopi vielä monenlaisempaan menoon, kuin olin haaveillut:

  • Tarpeeksi suuri päivä- tai yhden yön retkelle
  • Sopii myös lentokoneen käsimatkatavaroihin
  • Kätevä vetoketjullinen selkätasku läppärille
  • Kierrätetyistä muovipulloista valmistettu materiaali
  • Ulkonäkö, joka sopii sekä kaupunkiin, että metsään

Reppu on matkustellut paljon. Tässä se katselee maisemia Riisitunturilla.

Ensivaikutelma:

Muoviton Weekendbeen paketti saapui siinä ajassa, kuin pitikin.

Reppua tutkailin kriittisesti, minulla on nimittäin myös artesaanin tutkinto ja näen kyllä, jos tuote on ommeltu huonosti ja käytetyt materiaalit ovat huonolaatuisia.

En löytänyt valittamista. Jämäkät kankaat oli ommeltu paksuhkolla langalla ja myös klipsit ynnä muut yksityiskohdat vaikuttivat kestäviltä.

Tykkäsin myös rullautuvasta yläosasta, sillä vetoketju on minulla ainakin ensimmäinen asia, joka repusta hajoaa. Läppäritaskusta vetoketju löytyy, mutta sekin oli oikein laadukkaan oloinen ja ommeltu sen verran napakasti, että on todella vaikea saada ketjun hampaita vinksalleen.

Läppäriluukun kautta pääset tonkimaan myös päätaskun sisältöä, niin ettei sinun tarvitse tyhjentää koko reppua ottaaksesi jotain pohjalta!

Ainoa asia, mitä repussa säikähdin oli kantolaite. Pehmikkeet olivat mielestäni aivan liian ohuet tuon kokoiseen reppuun. Harkitsin jo koko repun palauttamista, mutta päätin kuitenkin antaa sille tilaisuuden.

Kokemuksia repusta reilun vuoden kuluttua:

Voin kertoa, että repulla on ollut kova vuosi. Se on käynyt Norjassa ja Tansaniassa. Lisäksi se on ollut jäätävässä tuiskussa Riisitunturilla ja monilla muillakin retkillä. Reppu osoittautui myös hyväksi kauppakassiksi ja sen kyydissä on välillä ollut painaviakin lasteja. Käyttö on siis ollut lähes päivittäistä.

Blåvatnetille mennessä Paulakin halusi kokeilla reppua vähän aikaa

Voin todeta pelänneeni selkäpehmikkeiden ohuutta aivan turhaan. Reppua on ollut hyvä kantaa.

Reppu näyttää edelleen aivan uudelta, en ole löytänyt edes yhtä töröttävää langanpätkää! Pesukonetestissä se ei tosin ole vielä käynyt, lika kun ei juurikaan tartu kankaaseen.

Ostin samalla kertaa reput myös miehelleni ja äidilleni. Mies sai *Trip packin, joka on melko samanlainen, kuin Travel pack, mutta pienempi. Hänenkin reppunsa on hyvässä kunnossa vuoden päivittäiskäytön jälkeen. Äiti sai *Daypackin. Siitä tuli hänen suosikkireppunsa, koska siinä on kätevä vetoketju, jonka kautta repun tavaroihin pääsee käsiksi avaamatta läppää.

Tältä näyttää reppu vähän reilun vuoden vanhana

Loppuarvio:

Voin suositella Aevor reppuja kaikille. Design on erittäin fiksu ja tuotteen laadukkuus antaa sille mainion hinta-laatusuhteen.

En itse halua haalia kotiini kamalasti tavaraa, joten tämmöinen joka tilanteeseen sopiva reppu onkin mainio löytö. 5/5!

* Katso tästä suomalaisen Weekendbee -verkkokaupan Aevor -valikoima!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s