Keitä olemme

Nimeni on Kerttu Komulainen ja tämä on minun luontoon ja etenkin sen virkistyskäyttöön keskittyvä blogini.

Olen kotoisin keskeltä metsää, Kuhmolaiselta maatilalta, joten luontoa on tullut ihmeteltyä pienestä pitäen. Teininä metsät lakkasivat kiinnostamasta, kun suuntasin kaupunkiin opiskelemaan vaatetussuunnittelua. Elelin pitkään urbaanimpaa elämää, jossa luontoseikkailut rajoittuivat satunnaisiin makkaranpaisto- ja kalareissuihin.

Myöhemmin olin Kuopiossa opiskelemassa muotoilijaksikin, kun koulun puolivälissä se lakkasi kiinnostamasta minua ja hain hetken mielijohteesta luonto-ohjaajakoulutukseen. En ole katunut päätöstäni kertaakaan. Opin hurjasti uutta ja uusi ammatti yhdistettynä valokuvausharrastukseen tuntui antavan yhtäkkiä täydellisen selkeän suunnan minulle sopivalle elämäntyylille. Muutimme poikaystäväni Michail-Angelon kanssa Rovaniemelle. Nyt seikkailemme täällä pohjoisessa ja yritämme napata reissuiltamme eeppisiä valokuvia. Toivottavasti ne inspiroivat sinuakin uusiin seikkailuihin!

Michail-Angelo, eli Mike, on kotoisin Ateenasta, mutta asunut Suomessa jo 8 vuotta. Systemaattisella aivopesulla onnistuin saamaan hänetkin nauttimaan luonnossa oleilusta. Alun perin hän on ammatiltaan graafikko, mutta hänestäkin tuli sitten luonto-ohjaaja. Maailman hauskin ja luotettavin vaelluskumppani.