Sisällöntuotantoa sydämellä – nosta yrityksesi kiinnostavuus uudelle tasolle!

Tarvitsetko sisältöä kotisivuille, sosiaaliseen mediaan, tai vaikkapa esitteisiin? Sekä tekstin, että kuvien tuottaminen on yllättävän aikaavievää hommaa, joten miksi et ulkoistaisi sitä? Tarjoan seuraavia palveluita:

  • Kotisivujen rakentaminen ja uudistaminen
  • Blogiartikkeleiden kirjoitus
  • Somekanavien ylläpito
  • Muut mainostekstit
  • Valokuvaus

Facebook -mainonnan aloituksen jälkeen kukkakioskissamme on alkanut käymään enemmän myös nuoria asiakkaita!

Yrjö Komulainen/Keinusaaren Kukkakioski

Miksi palkkaisin sisällöntuottajan?

Nykyään yrityksen on melkein pakko olla esillä netissä, että se huomataan. Yleinen ongelma on, että kotisivut ja somesivutkin löytyvät, mutta niille ei ilmesty sisältöä säännöllisesti, tai sisältö on huonosti tehtyä, eikä auta lisäämään myyntiä. Yrityssomen pitäminen on hyvin erilaista, kuin henkilökohtaisen tilin, tässä useimmat menevät metsään.

Sosiaalisessa mediassa et herätä kiinnostusta lisäämällä hämäriä kännykkäkuvia ja kertomalla, että olet tänäänkin saapunut työpaikalle. Itse asiassa yrityssomen päivittäminen on tavallaan päinvastaista kuin henkilökohtaisen, nyt asiakas onkin se tärkein tähti, et sinä. Kukaan ei myöskään mene someen varta vasten mainoksia katselemaan, joten päivitykset eivät voi olla pelkkää ”osta osta-” tyrkytystä. Toimivalla somemarkkinoinnilla nostat näkyvyyttäsi hyvinkin edullisesti ja saat sijoituksesi takaisin moninkertaisena!

Minä tunnen sisäpiirin vinkit toimivaan sisältöön.

Erityisen taitava olen blogiartikkeleiden kirjoittamisessa. Onnistuneesti hakukoneoptimoitu blogiartikkeli on vähän kuin järvessä lilluva ongenkoukku, joka tuo nälkäisiä asiakkaita luoksesi, kun he etsivät apua ongelmiinsa. Mikä parasta, vuosiakin vanhat artikkelit tuovat vierailijoita sivuillesi! Hyvä artikkeli saa asiakkaan luottamaan sinuun ja lisää uskottavuuttasi oman alasi asiantuntijana.

Olemme niin iloisia, että Kerttu teki blogiartikkelin Senja Arctic Lodgelle. Olemme saaneet paljon vierailijoita Suomesta ja uskon sen olevan Kertun blogin ansiota. Itse asiassa juuri äsken kahdeksan suomalaista kirjautui sisään. 🙂 Kiitos 🙏💪

Kathrin/Senja Arctic Lodge

Nythän nämä näyttää ihan oikeilta kotisivuilta ❤ Yhteistyö Kertun kanssa sujui loistavasti ja hän otti hyvin huomioon kaikki toiveeni uudistuksesta.

Piia/Metsäkkö

Työnäytteitä:

KoeKainuu.fi
lahtisitko.com

Beginners guide for chasing the Northern lights in Rovaniemi

3+1 ruokaa, joita sinun on maistettava Kuhmon reissullasi!

Hinnasto:

Sisältöä on monenlaista ja hinnatkin vaihtelevat sen mukaan. Teen kuitenkin töitä kotoani käsin, joten hintani ovat erittäin kilpailukykyisiä. Katsotaan yhdessä, miten paljon ja minkälaista sisältöä Sinä tarvitset, niin lasken hinnan sen perusteella!

Esimerkkejä: Facebook-päivitykset alkaen 58,4€/kk + alv

Blogiartikkelit alkaen: 149€/kpl + alv

Nyt voit tilata artikkelin myös KoeKainuu.fi -sivustolle! Lue täältä, miksi se kannattaa

Ota yhteyttä sähköpostilla: kerttukom@gmail.com, tai laita viestiä Facebookissa, niin analysoin ilmaiseksi, millaista sisältöä juuri sinun kanavillesi tarvittaisiin ja paljonko se kustantaisi!

Aiempia ja nykyisiä yhteistyökumppaneitani:

Artikkelikuva: Juho Uurtamo